maanantai 27. lokakuuta 2008

Voima hiipui

Sdp on toiminut markkinavoimien kontrollina ja sosiaalisena omanatuntona viimeiset kaudet ja pystynyt paljoon. Kokoomusjohtoiseen tuhlailuun ja keskushallinnon paisuttamiseen on pyritty puuttumaan.

Turkulaiset äänestivät Kokoomuksen ylivoimaiseksi ykköseksi. Minun nähdäkseni se on lupalappu vuokrataloyhtiöiden myynnille ja palveluiden ulkoistamiselle. Viesti on selkeä. Harmi vain, että kyseessä on ideologinen tuki kansainvälisille pörssiyhtiöille, mutta kaupungin talousongelmat eivät siitä oikene. Tosin kukaan ei taida juuri nyt olla ostopuuhissakaan.

Sdp ei ole enää vuodenvaihteen jälkeen toinen selkeä voimapuolue Turussa. Kokoomus vie ja muut vikisevät. Se on kansan tahto ja sen mukaan edetään.

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kokoomuksen voi katsoa olleen Turussa myös häviäjä, koska paikkamäärä ei lisääntynyt valtakunnallisesta voitosta huolimatta.
Mielestäni meillä on täällä Turussa omassa toiminnassa paljon petrattavaa ja erityisesti nyt on aika keskittyä omaan politiikkaan ja lakata vilkuilemasta mitä muut tekevät. Toivon myös, että uudet valtuutetut ja varavaltuutetut saavat hyviä lautakuntapaikkoja ja sitä kautta kokemusta ja näkyvyyttä.

Petja Raaska kirjoitti...

Olet oikeassa. Eikä tässä kirvestä olla kaivoon heittämässä. Omaa toimintaa on petrattava.

Viime kerralla nuoret saivat suhteellisiin äänimääriinsä nähden hienosti paikkoja ja sen olisi toivonut näkyvän nytkin jo paremmin. Tätä työtä on syytä jatkaa ja mm. Piian hyvä menestys on huomioitava paikkajaossa.